Δρ. Ευάγγελος Μπελλώνιας - Πλαστικός Χειρουργός

Καλώς ήρθατε στον δικτυακό μου τόπο

Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται εδώ έχουν στόχο την γενική ενημέρωση σας όσον αφορά στις τεχνικές πλαστικής χειρουργικής αλλά και στα υλικά που χρησιμοποιώ.

Η ιατρική μου προσέγγιση, βασίζεται στην πεποίθηση ότι κάθε ένας απο εμάς έχει αναπτύξει μέσα από τα βιώματα του έναν μοναδικό συνδυασμό από ανάγκες, επιθυμίες, φόβους και ερωτηματικά.

Σαν γιατρός έχω την υποχρέωση να εντοπίσω και να κατανοήσω τις παραμέτρους αυτές, σαν χειρουργός πρέπει να σχεδιάσω την βέλτιστη επέμβαση για το πρόβλημα του ασθενή και σαν πλαστικός χειρουργός να προσεγγίσω την χρυσή τομή της απλότητας και του κάλλους.

Πιστεύω ότι ο κάθε ασθενής μου δικαιούται να έχει πρόσβαση σε αναλυτική και πλήρη ενημέρωση, σε σύγχρονες νοσοκομειακές εγκαταστάσεις, σε χειρουργικές τεχνικές αιχμής, και σε εξατομικευμένη φροντίδα.

Το να υποβληθεί κάποιος σε μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής δεν είναι απλή απόφαση.

Η συνεργασία μας θα είναι συνεχής, τόσο στον σχεδιασμό της επέμβασης σας, όσο και στην μετεγχειρητική πορεία σας.

Πριν φτάσουμε στην πόρτα του χειρουργείου θα έχουν απαντηθεί όλες οι απορίες σας και θα έχετε αξιολογήσει τα οφέλη και τους περιορισμούς της επέμβασης που επιλέξατε.

Ετσι όχι μόνο θα επιτύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα βάσει των ιατρικών προτύπων και των προσδοκιών σας, αλλά και η επέμβαση σας θα είναι μια ασφαλής και άνετη εμπειρία.

Στόχος μου είναι το αποτέλεσμα να δικαιώσει την απόφαση σας να χειρουργηθείτε.

Ενημερωθείτε λοιπόν, και ελάτε να συζητήσουμε για το πως η σύγχρονη πλαστική χειρουργική μπορεί να βοηθήσει στην πραγματοποίηση των επιθυμιών σας.

Στην διάθεση σας

Ευάγγελος Χρ. Μπελλώνιας

Χρήσιμες Πληροφορίες

Δρ. Ε. Μπελλώνιας
Πλαστικός Χειρουργός

Διεύθυνση:
Βασ. Σοφίας 129
115 21 Αθήνα

Τηλέφωνα:
210 64 57 186
6932 20 30 15

e-mail:
[email protected]

 
 

© 2007-2024 Ευάγγελος Μπελλώνιας
Αρχική ΣελίδαΕ. ΜπελλώνιαςΕπεμβάσειςΜη Επεμβατικές ΘεραπείεςΠροσωπικά ΔεδομέναΕπικοινωνία • website by Theratron